Поддръжка

Горди сме с факта, че с избирането на Унитех за Ваш партньор, Вие получавате повече от машина, получавате цялостно решение, подкрепа и съвети преди, по време и след пускането в експлоатация.

Нашият екип е готов по всяко време да се впусне в предизвикателството, както да помогне на клиента да избере най- подходящия за него продукт, така и да сподели опита си за планиране, инсталиране, обучение, отстраняване на неизправности, поддръжка, ремонт, обновяване и модернизация.

Гъвкавата ни производствена технология позволява изваждане на помпа от серийно производство, модифицирането и, вграждане на модули и опции спрямо изискванията на клиента.

Поради факта, че ВСЕКИ ЕДИН от нашите продукти преминава поредица от изпитания, както и че съставяме точна „рецепта“ на вложените в него материали и изделия, можем да осигурим максимална експлоатация, поддръжка, резервни части и информация в дългосрочен план.

При ремонтни дейности ние заместваме по-старите компоненти на помпата Ви с последните ни технически разработки, което не само връща вашата помпа в работно състояние, но и подобрява нейната работа и технически възможности. Това увеличава производителността и спестява разходи!

Още днес заедно можем да започнем процеса по реализиране на вашите проекти като се свържете с нас или ни изпратите запитване.

Изпратете запитване →